dimecres, 19 de gener de 2011

LA LLENGUA I LES TIC

No és motiu de discussió que l'ús de les TIC és cada vegada més present a la nostra tasca docent; el món evoluciona, s'innova, i nosaltres ens hi hem d'adaptar, no ens en queda una altra.
Els nostre alumnat no veu aquest món tecnològic com una cosa aliena, i això ho hem d'aprofitar per millorar la nostra tasca docent a l'hora d'ensenyar. Hi ha multitud de pàgines web que permeten un aprenentatge individualitzat, la qual cosa afavoreix també la competència de l'autonomia personal de l'alumnat. Les noves tecnologies són un món amb moltes possibilitats i amb moltes coses per descobrir.
L'ús de les TIC és, en definitiva, una manera innovadora d'ensenyar, de fer arribar a l'alumnat el mateix ensenyament, però de maner diferent, sense que això suposi un problema, sinó més aviat un avantatge.
Aquest curs ens servirà per posar-nos al dia i familiaritzar-nos, encara més si cap, amb l'ús de les TIC i a aprendre nous recursos per transmetre els nostres coneixements d'una manera diferent a una "clientela" que demana a crits que se'ls ensenyi, que se'ls eduqui, però d'una manera diferent, més engrescador i, si cap, més original.
Així que ànim i endavant!Som-hi!
Imma Bellver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada